Költöztetés csomagolással Budapest !

Költöztetés csomagolással Budapest !

A legkisebb szállítás alkalmával is figyelmet kell fordítanunk a költöztetés csomagolás, értékeink védőcsomagolására.

A következő sorokban, bekezdésekben be szeretnénk mutatni költöztetés csomagolás Budapest szolgáltatásunkat, egyben szeretnénk segítséget nyújtani azoknak akik maguk végzik az előkészületeket .

Első lépésként fel kell mérnünk, mi az amit be szeretnénk csomagolni, és mi az amit kötelező . A kötelezően becsomagolandóak közé tartozik pl.: a képek – festmények , tükrök, üvegtárgyak , minden apróbb tárgy ami polcokon szekrényekben található csomagolnunk kell tehát a könyveket , edényeket , ruhákat dobozokba, zsákokba .Fontos hogy a költöztető dobozok minden esetben tele kell hogy legyenek, és törékeny tárgyak csomagolása esetén minden darabot külön csomagoljunk, majd töltsük ki a légüres teret, hogy a tárgyak ne ütődhessenek egymáshoz . Erre megfelelő az újságpapír, de használhatunk kalap papírt , selyempapírt , vagy térkitöltő habot .Költöztetés csomagolás minden esetben feliratozzuk a dobozt , hogy mi található benne , és a törékeny dobozokat minél nagyobb betűvel ,lehetőleg több oldalán feliratozzuk . Kötelezően csomagolandók közé tartozik még a kényes kárpitos ,illetve bőrgarnitúrák, ágybetétek , ezeket stretch fóliába , illetve légbuborékos fóliába célszerű csomagolni . Ugyanezek a szabályok a politúros, intarziás magas fényű bútorok esetén is . Tehát költöztetés csomagolás első lépésként járjuk körbe lakásunkat , házunkat , és mérjük fel milyen csomagolóanyagokra lesz szükségünk , és eközben írjuk fel , hogy megközelítőleg mennyire becsüljük ezt . Inkább becsüljük túl, mert amennyiben megmarad például 10 műanyagzsák kisebb gond, mintha hiányozna . Tehát megvan a csomagolóanyag igényünk .

Költöztetés csomagolás csomagolóanyag igénye.

Költöztetés csomagolóanyag igénye minden esetben kérdésként merül fel, tehát második lépésként a csomagolóanyagok beszerzése a célunk . Ennek érdekében megkereshet minket is , vagy kisebb nagyobb utánajárással be lehet szerezni a szükséges dobozokat , zsákokat, fóliákat , ragasztószalagokat a megfelelő üzletekben .Költöztetés csomagolás alkalmával használt  zsákokat célszerű a helyi festékboltba beszerezni itt a sittes zsákot érdemes keresni, ez az a minőség ami kibírja amit belecsomagolunk ,törékeny tárgyat soha ne csomagoljunk zsákba, ugyanitt beszerezhető ragasztószalag illetve hullámpapír. Amennyiben csak kis darabszámú kartondobozra van szükségünk akár a helyi közértből is kérhetünk , amennyiben több darab az igényünk a barkásáruházak kínálatában is megtalálhatóak. Amennyiben a mi kínálatuk is érdekli nézze meg csomagolóanyag ajánlatunkat .

Harmadik lépésben kezdődhet a költöztetés csomagolás folyamata. Mint mindent érdemes ezt is időben elkezdenünk ,hogy a határidőre elkészüljünk , egy átlagos lakás becsomagolását kb 4-5 óra alatt tudjuk becsomagolni , de minden eset más , minden lakás más és más . Saját lakásunk becsomagolását érdemes 3-4 nappal a költöztetés előtt elkezdeni ,ez minden esetben több időt vesz igénybe . Ennek az oka , hogy ilyen esetben legtöbbször selejtezünk , lomtalanítunk is egyben , és adott esetben a könyveket , tárgyakat portalanítjuk is .Költöztetés csomagolás alkalmával fordítsunk minden egyes tárgyra egy kis időt , és ne felejtsük el az üvegpolcok, üvegajtók megfelelő csomagolását se , erre akár a lakásban lévő plédeket is használhatjuk . Ne feledjük ha túlbiztosítjuk a csomagolást , az csak a nyugodt és sérülésmentes költöztetést segíti elő .

Amennyiben kérdése merülne fel a költöztetés csomagolás területén hívja a

06-209-677-727 telefonszámot.

UA-3153932-1