Antik bútor költöztetés, szállítás

Amennyiben lakásunk házunk régi bútorokkal van berendezve az antik bútor költöztetés lesz a feladat ha szállítás, költözésre kerül a sor. Az antik bútorok eltérnek a modern legtöbb esetben forgácslap bútoroktól, ezért a költöztetésük is eltérő feladat elé állítja a költöztető cég embereit.

Ezek a bútorok még régi hagyományos kötési technikákkal vannak összeállítva. A nagyobb antik bútorok sok esetben lapra szerelhetőek, de eltérő a szerelési módjuk a mostaniaktól, ezek rutint és profi ismereteket igényelnek. A kisebb szekrények komódok állatában csapolással ragasztással vannak összeépítve, ezek azok a méretű bútorok amik önmagukban méretüknél fogva költöztethetőek.

antik bútor költöztetés

Amennyiben elnyertük bizalmát és megbíz minket féltett ingósainak költöztetésével, és Önnek antik bútorai vannak kérjük megrendeléskor jelezze nekünk.

Budapesten sok esetben ezek a bútorok a régi nagy belmagasságú lakásokban találhatóak, de költözéskor tervezzünk előre, hogy fog elférni az új otthonunkban. Keresse fel költöztető cégünk elérhetőségeit, és akár személyes munkafelmérést is igényelhet. Antik bútor költöztetés esetén akár szobrok vagy festmények de csillárok is előfordulnak ezek is körültekintő figyelemmel tőrén bánásmódot igényelnek.

Antik bútor költöztetés árak

Antik bútor költöztetés szállítási díja, ára Budapesten belül: Teherautó sofőrrel + 1 fő rakodó 7000 ft / óra , minimum díjunk 2 munkaóra  plusz rakodó 2000 ft / óra .

Vidékre nagyobb távolságra teherautó sofőrrel 150 Ft/km, valamint 4000 Ft/óra állásidő rakodási időre, plusz egy rakodóval 180 Ft/km, 7000 Ft/ óra rakodási idő.

Antik bútor költöztetése csomagolással

Antik bútor költöztetése esetén felmerül, hogy csomagolással rendeljék meg. Ebben az esetben előre egyeztetjük az igényét. Kérheti légbuborékos fóliába történő bútorcsomagolást, vagy hullámpapírba. De amennyiben nagy értékű antik bútor költöztetése a feladat kérheti mindkettőt egyszerre.

Az antik bútorok értéke sok esetben már csak jelképesen magasak megegyeznek a hasonló méret és kategóriájú modern bútorokéval, de vannak olyanok mik nagyon magas árat képviselnek. Ezek minden esetben különös figyelmet és rakodási módot kívánnak .