Frissítés dátuma:

A babzsákfotel nem minden otthonban található meg, mivel még nem annyira elterjedt, így sokan nem is tudják, illetve bejegyzés sem született, hogy mire is figyeljünk a szállítása közben. Ha költözünk, akkor azt szeretnénk, hogy minden felszerelésünk, tárgyunk sérülésmentesen érkezzen meg az új otthonunkba, ezért kiemelt figyelmet kell fordítanunk az ilyenfajta speciálisnak mondható bútordarabokra.

Ha babzsákfotel költöztetésről beszélünk, akkor nem kell bonyolult dolgokra gondolni, csupán elég pár egyszerű lépést betartanunk és biztosak lehetünk benne, hogy biztonságban megérkezik új otthonunkba. Az első és legfontosabb lépés, hogy csomagoljuk be a fotelt egy tiszta és tartós csomagolóanyaggal. Ez lehet légpárnás fólia, nagyobb méretű szemetes zsák, levélgyűjtő zsák stb. A lényeg, hogy megfelelően elférjen benn a babzsákfotel és ne lógjon ki a csomagolóanyagból. Ezután már csak olyan helyre kell raknunk a fotelt szállítás közben, ahol nem eshet rá nehezebb tárgy, vagy bútor. Próbáljuk meg a költöztető teherautóba pakolás végén elhelyezni, lehetőleg a nehezebb tárgyak tetejére. Igazából csak ezt a két lépést kell betartani és így szinte a nullára csökkenthetjük a sérülésveszélyt.

Ha még nem hallott volna a bazsákfotelről, akkor adunk egy kis ízelítőt, mivel tényleg sokan nem tudják, hogy mi is az. Ahogy a nevéből is kiderül egy ülő/fekvő bútorféleségről beszélünk, amiben a közhiedelemmel ellentétben nem babok vannak, hanem polisztirol golyók, amik a kényelemről és tartósságról gondoskodnak. Két réteg borítja a fotelt, a külső réteg könnyedén levehető és tisztítható, így a megfelelő higiénia könnyedén fenntartható. A fotelben lehet relaxálni, pihenni, olvasni tévézni és még dolgozni is. Próbája ki, ha már unja a tradicionális foteleket és ki szeretne próbálni valami újat.

A Bobojca babzsákfotel rendkívül népszerű, mivel kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, tartósak és kényelmesek. Tekintse meg az oldal értékeléseit is, magukért beszélnek. Ha be szeretne szerezni egy babzsákfotelt, akkor jobb helyet nem talál és most már azt is tudja, hogy hogyan érdemes megoldani a fotel elszállítását.

Előző cikkünkben a nyomtató szakszerű költöztetéséről írtunk, mindenképpen olvassa el azt is!