Költöztetés fix áron – EGYSZERŰ ÉS MEGBÍZHATÓ!

A költöztetés fix áron mindig is egy követhetőbb megoldást jelentett az embereknek, mint a perc alapú díjazású, vagy az egyéni árak meghatározása. Valójában a fix áras költöztetés is azt jelenti, hogy egy egyénre szabott összeggel fogjuk végezni a költöztetést. Az embereket általában megnyugtatja, hogy van egy fix összeg, amely alapján eldönthetik kérik e a költöztető munkát, el tudják dönteni, hogy megfelelő-e számukra az ajánlat. A Budapesti, fix árú költöztetést taglaljuk most részletesebben.

Kérjen tőlünk ingyenes munkafelmérést és az alapján kiszámoljuk költöztetésre vonatkozó ajánlatunkat.

A költöztetés ára Budapesten

Általában másképp szokták mérni azokat a költöztetéseket, amelyek Budapest területén belül történnek, és másképp azokat, amelyek már vidéken történnek, vagy amikor városok között van szükség szállításra. Sőt, sok költöztető cég már külföldre is költöztet, nyilván ez egy teljesen más kategóriás és más árakat jelent – ezt mindig személyesen kell megkérdezni és leérdeklődni.

A budapesti költöztető cégek között is rengeteg különbség van, a lényeg mindig az egyébként, hogy pontosan tudjuk, hogy a szolgáltatásba mi tartozik bele, hogy valójában mit is kapunk a pénzünkért. Ezt meg kell kérdezni akkor is, ha perc alapú díjazásról van szó, de akkor is, ha a költöztetés fix áron történik.

A jobb költöztető cégek egyébként mindig sokkal többet ajánlanak a szolgáltatásba, amik közül mi tudjuk kiválasztani, hogy mire van szükségünk, így tényleg teljes mértékben egyedi lehet a költöztetés, vagyis teljes mértékben azt kapjuk, amire szükségünk van. Olyanokra gondolunk például, mint a csomagolás, vagy a csomagoló anyagok beszerzése. Sokszor a cégek azt is felkínálják, hogy ők adják a csomagoló eszközöket, és/vagy a csomagoló embereket is. De nézzük pontosabban, hogy mit is jelent a fix árú költöztetés.

Ne szórja a pénzét, költözzön fix áron!

Ahogyan már említettük, elsősorban ki kell választani a szolgáltatást. A legtöbb esetben választhatunk olyat, amiben csak a költöztetés szerepel, olyat, amiben van csomagolás is, és esetleg még a csomagoló anyagok. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy nem mindegy, hogy lakást, vagy irodát költöztetnek, hogy mekkora a távolság, hogy kérnek-e bútorszállítást, hogy szükség van-e raktárra stb. 

költöztetés olcsón

Elég aprólékosan át kell és lehet is gondolni a költöztetést, hogy kényelmes legyen és mindenki jól járjon vele. A költöztető cégeknél olyan általános, alap díjakkal kell számolni, mint például a teherautó ára egy sofőrrel, amelyhez választhatunk 1 fő rakodó munkást, vagy 2 segítőt. Az árak általában órára vannak meghatározva, és nyilván van egy minimum is, amelyet kérni kell. Ez tapasztalat, hiszen 1 óra alatt lehetetlen lenne a költözés.

Az árak aztán aszerint változnak, hogy milyen szolgáltatást igénylünk még az alap mellé. A ház, lakás lomtalanítás, a nagyobb teherautó igénylése, az emelőhátfalas jármű igénylése, és a plusz rakodómunkások mind növelik az árat, de ezek nem zsákbamacskák senki számára. Azok a jó és megbízható költöztető cégek, amelyeknek a honlapján már látni lehet a költöztetés fix árait, hiszen akkor mi sem érezzük azt, hogy valamit titkolnának előlünk.

Hogyan válasszon költöztetőt?

A jó költöztető cég honlapján még akár egy példát is találhatunk, amelyben le van írva egy példán keresztül, hogy hogyan alakulhatnak az árak. Ez nagyon fontos, hiszen így sokkal barátságosabb és érthetőbb a költöztetés ára is, hiszen sajnos olyat, hogy ennyibe és ennyibe kerül a költöztetés soha sehol nem fogunk találni, hiszen azt lehetetlen így meghatározni. A költöztetés fix áron is egyénfüggő és mindent a körülmények határoznak meg, de a kiindulópontok elérhetőek – talán így lehetne legegyszerűbben ezt a definiálni.

Régebbi cikkünkben már írtunk, hogy hogyan érdemes költözni az ünnepi időszakban, megéri elolvasni!

Költözzön olcsóN, költözzön velünk!