Frissítés dátuma:

A költöztetés ünnepi időszakban ? A költözés mindig stresszes időszakot jelent, ami felforgatja az egész család békéjét és megszokott életét. Ezért nagyon fontos kellő figyelmet fordítani arra, hogy ez a folyamat minél simábban és gyorsabban folyjon le.

Közeleg az ünnepi időszak, ami tökéletes alkalom a család számára, hogy több időt töltsenek együtt, ugyanakkor a két ünnep közötti időszakot sokan kihasználják arra is, hogy megejtsék a költözést. Ne feledjük, a karácsonyi időszak épp a decemberi hónap végén jön el, ami alapvetően sokak számára albérlet váltást is jelent. Nem csak a hónapnak van vége, hanem az évnek is, amiatt a költöztetés üzletágban kifejezetten aktív időszak kezdődik.

Ebben az időszakban különösen fontos, hogy a költözni szándékozó család a lehető legjobb költöztető partnert találja meg. Senki sem szeretné feláldozni az ünnepi időszak nyugalmát a költözés oltárán és senki sem szeretne több időt áldozni erre a folyamatra, mint feltétlenül szükséges. Ennek tudatában olyan költöztető céget érdemes választani, ahol rendelkezésre állnak a feltételek a gyors és gördülékeny munkavégzéshez, legyen szó akár technikai felszereltségről, akár munkatapasztalatról.

Költözni pénzbe kerül, ezt mindenki tudja. A felelős költöztető cég azonban tudatában van annak, hogy az idő pénz és mindenki hiányában van ennek a kincsnek – különösen a karácsonyi időszakban. A Dióköltöztetés csapata ezért törekszik arra, hogy a költöztetés folyamata csak annyi időt vegyen igénybe, amennyi feltétlenül szükséges.

A karácsonyi időszak jelentős kiadásokkal is járhat, különösen a gyerekes családoknál. Ebben az időszakban nem csak a családtagjainkat szeretnénk meglepni, hanem a családi közös tulajdonokat is szeretnénk kicsit megújítani. Van aki egy új tévét szeretne, más a régi hűtőszekrényét cseréli újabbra. A karácsony tehát a kiköltekezés időszaka is, ezért különösen jól jön, ha a költöztetés mérsékelt áron, kiváló ár-érték arányban vehető igénybe. Egy jól megválasztott költöztető partner akár komoly tételeket is megspórolhat; ha megfelelő rakterű járművek, megfelelő rögzítő felszerelések és kellő munkatapasztalat áll rendelkezésre, akkor nem csak a költözésre szánt idő, hanem egyes esetekben a fuvarok száma is csökkenthető. Egy kis rakterű járművel oda-vissza furikázni egyáltalán nem ésszerű döntés, és semmiképpen sem költségtakarékos.

A felelős költöztető cég tudatában van annak, hogy az ügyfelek valódi költöztetést várnak el tőle, nem kizárólag bútorszállítást. A költöztetés során nem csak a nagyméretű bútordarabokat és háztartási gépeket kell egyik lakásból a másikba szállítani, hanem a kisebb-nagyobb tárgyakat is. Ezek lehetnek értékesek, sérülékenyek és akár élő állatok vagy növények is. Amennyiben élő állatot vagy növényt szeretnénk szállítani, érdemes lehet előre leegyeztetni a költöztető céggel. Minél több értékes és nehezen szállítható holmiról beszélünk, annál nagyobb jelentőséggel bír a költöztető cég munkatapasztalata.

A karácsonyi időszakban különösen jól eső érzéssel tölti el a költöző családot, ha a költöztető cég munkatapasztalatával és pozitív hozzáállásával megkönnyíti az egész folyamatot. A Dióköltöztetés szakemberei készséggel állnak a rendelkezésre, akármilyen felmerülő problémáról legyen szó. A költöztető kollégák igyekeznek segíteni a felmerülő egyedi igények kielégítésében is, hogy a folyamat minél zökkenőmentesebben mehessen végbe. Ez különösen fontos a karácsonyi időszakban, amikor mindenki igyekszik több időt tölteni a családjával. Kérje segítségünket az ünnepi időszakban történő költözéshez! Mi nem fogjuk cserben hagyni!