Frissítés dátuma:

Minőségi profi bútorszállító cég, ha méretes bútorok mozgatásáról, biztonságos szállításáról van szó, akkor legtöbben szívesen választjuk a profi segítséget. Ez nem csak a cipekedés elkerülése végett van így, hanem sok esetben a szükséges méretű gépjármű hiánya miatt is. Ugyan számos gépjárműbérlési lehetőség áll rendelkezésünkre a mindennapokban, de ha a bérleti díjat is beleszámítjuk, akkor bizony jobban megéri a profi csapat munkáját választani. A bútorszállítás Budapesten belül több helyzetben is aktuálissá válhat. Lássuk, mikor érdemes szakemberekhez fordulni!

Használt termékek házhoz szállítása

A világhálón keresztül rengeteg apróhirdetés elérhető bútor témában is. Ha nem szeretnénk csillagászati összegeket költeni a lakás berendezésére, vagy éppen kifogtunk egy kihagyhatatlan ajánlatot, akkor előbb vagy utóbb, de biztosan szóba jön a szállítás kérdése. Míg egyes kisebb, lapra szerelt bútorok elférhetnek a személyautóban is, addig a méretes, nem szétszedhető, akár antik darabok bizony igencsak kihívás elé állítják a vásárlót. Ritka az, hogy az eladó vállalja a kiszállítást, vagy ha mégis, akkor azt tetemes összegért teszi. Ha a bútorszállítás Budapesten belül válik aktuálissá, akkor nem árt, ha profikra bízza a munkát. Így nincs szükség autókölcsönzésre, plusz időráfordításra és cipekedésre, hiszen mindezt a problémát megoldják helyettünk a költöztető cégek, melyek akár egy-egy bútordarab szállítását is vállalják.

profi bútorszállító

Nem várna a kiszállításra? Forduljon szakemberekhez!

Újonnan vásárolt bútort, de úgy tűnik, az áruház leterheltsége miatt napokat kellene várnia az új kedvenc kiszállítására? A mindennapi rohanás és elfoglaltságok mellett időpontot egyeztetni sem mindig egyszerű, s van, hogy jobban megéri, ha akár a munkadíj megfizetése ellenére is külön szállítás mellett döntünk. Ehhez a költöztető cégek remek választásnak bizonyulnak, ugyanis segítségükkel minden gond nélkül, azonnal megoldható a bútorszállítás.

Költöztetés kompromisszumokkal

A bútorszállítás Budapesten nagy feladat és akkor is szükséges lehet rá, ha komplett lakás költöztetéséről van szó. Sokan választják azt a kompromisszumos megoldást, hogy a ruhákat, dobozokat, zsákokat maguk szállítják el, akár autóbérlés segítségével az új otthonba. Ezeknek mozgatása általában nem szokott gondot okozni, és így megtakarítható a szakemberek munkadíja. A bútorok szállítása azonban sok esetben már nagyobb falatnak számít. Ilyenkor megéri profi csapatra bízni a feladatokat. A jól megválasztott költöztető cég biztonságban szállítja el a célállomásra akár a méretes, nehezen mozgatható, vagy antik bútorokat is.

Nem csak a takarékoskodás miatt éri meg a bútorszállítás Budapesten belül profik segítségével, hanem a sérülésmentesség érdekében is. A profi felszereléssel a bútorok könnyebben mozgathatóak, ráadásul a költöztető cégek gépjárműve rendszerint alkalmas arra, hogy rögzíteni lehessen a szállítandó tárgyakat. A fővárosban ez különösen fontos, hiszen a forgalomban gyakran válhat szükségessé fékezés, amikor nagyon nem mindegy, hogy miként viselik ezt a platón elhelyezett bútorok, törékeny, sérülékeny tárgyak.

Mivel bútorok esetében gyakran nem olcsó darabokról van szó, és a sarkok, egyes kiálló részek igencsak sérülékenyek lehetnek, ezért mind a bútor szállításra történő felkészítése, mind a konkrét szállítási feladat kiemelt szakértelmet követelnek meg. Amennyiben a bútorszállítás Budapesten belül válik aktuálissá, úgy jó választás lehet a profi költöztető cég megbízása. Ön szerint hogyan kell praktikusan költözni? Bejegyzésünkből kiderül!