költöztetés bútorszereléssel

Költöztetés bútorszereléssel sokszor jól jöhet ha költözik.

Mikor jön jól a költöztetés bútorszereléssel, ha Ön költözik és van nagyobb szekrénye ami lapra szerelten vett, vagy akár ágya ami ezt igényli. De lehet konyhaszekrény vagy egy polc is akár. A modern gyártási és szállítási raktározási világban szinte evidens lett, hogy a bútorok a gyártást követően lapra szerelve csomagolnak. Ezzel rengeteg időt energiát és pénzt spórolnak meg, és reméljük emiatt mi is olcsóbban kapjuk a bútort. Régen az elemes szekrények világát éltük inkább, ami nem rossz, csak sok helyet foglal amíg meg nem veszik. Ma már akár egy kanapét is lehet szétszerelt állapotban kapni, de azt a költöztetés alkalmával azért nem feltétlen szükséges szétszerelni. Költözésnél ha olyan szekrényt szeretnénk átszállítani ami vagy nem egészséges egyben szállítani, mert nem bírja ki a más irányú terhelést, vagy fizikai akadálya van, hogy szállítani lehessen.Budapesten vagy vidékre költözik, hívjon minket megoldunk mindent.

Költöztetés Gardróbszekrény szerelése.

Költöztetés Gardróbszekrény szerelése a következők miatt lehet szükséges költöztetés esetén. A méretek miatt ha például fizikailag nem fér el például a lépcsőházba. A másik eset ha a szekrény nem bírná ki a szállítást. Tudni kell, hogy ha gurtnival megemelünk egy szekrényt annak a súlya a két szélső élénél fog összpontosulni. Tehát ha egy nagyobb gardróbszekrényt a költöztetés alkalmával beszundizunk és megemelünk az meg is hajolhat. Ezeket nem arra gyártották legtöbb esetben, természetesen mérettől függően, hogy egyben legyenek szállítva. Sem a lapok sem a kötések nem arra valóak. A kérdés , hogy költöztetés bútorszerelés esetén a gardrób szekrényt lapra vagy vázra – korpuszra legyen szerelve. A példának egy ikeában vásárolt gardróbot veszünk azokat legtöbb esetben elég blokkokra szerelni. Tehát a tolóajtót leszedni, a síneket eltávolítani, és a blokkokat összekötő csavarokat kivenni. Minden bútor szekrény költöztethető, szállítható csomagolás nélkűl, de amennyiben nagyobb  figyelmet szeretne bútorai szállítása esetén olvassa el költöztetés csomagolással oldalunkat.

Költöztetés bútorszereléssel ha konyhaszekrény szerelés is kell.

Költöztetés bútorszereléssel konyhaszekrény szereléssel lehet ez kell magának, mert legtöbb esetben a konyhaszekrény a lakás tartozéka, de megállapodás szerint akár viheti magával. Ez egy összetettebb feladat, mert lehet az Ikeás lapra szerelt, vagy blokk rendszerű, vagy egyedileg gyártott. De egyben mind megegyeznek, abban, hogy használatkor egy egységet képez az alsó és a felső része. Egy másfél méteres blokk konyhát nem szüksége szétszerelni, mivel bőven az a méret ami kézzel fogható. De például egy L alakú konyhaszekrény ami 2 x 2 méteres már szerelést igényel, ilyenkor is jól jön a költöztetés bútorszereléssel. Fontos a szerelése szempontjából, hogy azt lehet roncsolás nélkül szét és összeszerelni ami oldható kötéssel van szerelve. Tehát ami ragasztva van azt a kötést már nagyon ritkán lehet szépen szétszedni. Amivel mindig számolni kell a mosogató kiszerelése. Ilyenkor fontos, hogy a sarokszelep jó legyen, mert azzal lehet a vizet elzárni, és azután lehet a csapot kikötni. Ha esetleg nem jó, és van Önnek új, vagy beszerzi közben, kérésre lecseréljük, és így már zárható a víz. Ha nem lesz új konyhaszekrény beszerelve azonnal, a lefolyó csövét dugjuk be egy ronggyal, vagy papírral akár újság, mer a csatorna szaga elárassza a lakást. A munkalap is említésre érdemes, ezt általában oldható kötéssel szerelik, ez az összes blokkot egyben fogja mérettől függően van vagy nincs szükség az eltávolítására. Mosogató gép kikötése egy egyszerű munka, mivel villásdugóval van a villamos hálózathoz csatlakoztatva, a víz meg bilincses és hollandis megoldással. Az elektromos sütő, tűzhely más más azok a mai szabványok alapján már direktben pl csokival vannak bekötve.

Költöztetés bútorszereléssel díja,ára : Budapesten belűl : Teherautó sofőrrel + 1 fő rakodó 7000 ft / óra , minimum díjunk 2 munkaóra  plusz rakodó 2000 ft / óra . Vidékre nagyobb távolságra teherautó sofőrrel 150 ft / km valamint 4000 ft / óra állásidő rakodási időre, plusz egy rakodóval 180 ft / km, 7000 ft óra rakodási idő.

Költöztetés bútorszereléssel és a falra történő felfúrás.

Költöztetés bútorszereléssel esetén sokszor találkozunk a falra történő felfúrással, mondhatni nincs olyan lakás ahol nincs szekrény a falon. Költözéskor a leszerelése a legegyszerűbb feladat, szerszám kell és ember aki megfogja közben és már költözhet is a szekrény. Az érdekesebb az amikor már a költöztetés másik fázisában vagyunk az új lakásban. Ekkor a feladat adott fel kellene rögzíteni a falra a bútort. Amit előzetesen meg kell tudnia mielőtt költözik, hogy milyen fal az amire szeretné rögzíteni. Más tipli kell egy tégla egy beton egy gipszkarton falhoz. Ezeket érdemes biztonságképpen inkább beszereznie, hogy kéznél legyen, ha kéri tőlünk a költöztetés bútorszereléssel és a falra történő felfúrás szolgáltatást.

költöztetés burokszereléssel

költöztetés burokszereléssel

Költöztetés és az ágy szállítása.

Ágy szerelése akkor szükséges költöztetés esetén ha az fizikailag nem fér be ahova szeretnénk és szétszerelhető az ágy. Vagy akkor ha az nem bírná ki épségben a más irányú terhelést, mozgatást. Az ágy más terhelést kap a lábára állítva, ha például benne van az ágyrács, és merevíti, mintha az élére van állítva és a lépcsőházban visszük fel. A szerelhető ágyak viszonylag kevés darabból állnak össze, érdemes minden esetben inkább szétszerelve költöztetni. Természetesen ez nem minden ágyra igaz, de még egy hagyományos Francia ágyat is szét kell szedni a fejvégre, az ágyneműtartóra és az ágybetétre.

Kérjük bútorszerelési igényét minden esetben jelezze a költöztetés megrendelésekor. Alap kézi szerszámok vannak a tehergépkocsin, de ha jelzi milyen igénye van felkészülünk rá. Ebben az esetben visszük ami szükséges akár dekopír fűrészt vagy flexet gyalut, de lehet hogy egy hosszú latrára lesz szükség, hogy elérjük a karnist például. Ha régi házba költözik, és falra kell felfúrni bútort, lehet, hogy a tipliket a falba gipszel is kell rögzíteni. Természetesen gipszet nem hordunk költöztetés esetén magunkkal, csak amennyiben előre egyeztetjük.