Akár lakás, ház, műhely vagy egy iroda költöztetését tervezi, egy biztos, hogy a költöztetés csomagolással az feladat lesz. Az apróbb tárgyakat minden esetnem csomagolni kell. Összeszedtem néhány példát, tanácsot ezekre az esetekre akár velünk kívánja elvégeztetni akár saját maguknak végzik. Amennyiben nem talál választ a kérdésére, és felmerült valami, keressen meg akár telefonon akár a dio @ diokoltoztetes.hu címen. Költöztetés csomagolással alkalmával a hétköznapi csomagolóanyagok megfelelnek a legtöbb tárgy csomagolására, például kartondoboz újságpapír, zsákok. A költöztető doboz a régi időkben majdnem egyenlő volt a banános dobozzal. Ezek a dobozok méretben ideálisak, erősek, lezárhatóak, ha be tudják szerezni tökéletes megoldás. Zsákoknak a háztartási boltokban vagy festékboltokban kapható sittes zsákot ajánlanám. Bár ebből is van több gyártó és minőség de alapvetően 30-40 kg ot is kibírnak. Figyeljünk rá, hogy a törékeny tárgyakat mindig csomagoljuk, például a tányérokat poharakat újságpapírba, és úgy a dobozokba. A bobozok minden esetben tele legyenek, mert ha félig van és egymásra tesszük az alsók összerogyhatnak. Ha esetleg üveg csillárt csomagolnak be érdemes például egy plédbe vagy takaróba csomagolni, és mehet a dobozba.

Költöztetés csomagolással díja ára : Budapesten belűl : Teherautó sofőrrel + 1 fő rakodó 7000 ft / óra , minimum díjunk 2 munkaóra  plusz rakodó 2000 ft / óra .                                                                                                                                   Költöztetls csomagolás vidékre nagyobb távolságra teherautó sofőrrel 150 ft / km valamint 4000 ft / óra állásidő rakodási időre, plusz egy rakodóval 180 ft / km, 7000 ft óra rakodási idő.

Költöztetés bútorcsomagolással.

Költöztetés bútorcsomagolással is rendelheti nálunk, hogy biztonságos költöztetés legyen az Öné is. Lakásokban irodákban alapvetően kétféle bútor van ebből a szempontból, szövetes bútor és fa vagy pozdorja bútor. Részünkről használt csomagolóanyagok ezek használatára a légbuborékos fólia a hullámpapír szterch fólia illetve a pléd. Ezek az anyagok mind megfelelnek a bútor csomagolásra ,felhasználásuk részünkről a megrendelő megrendelése alapján történik. Ennek esetleges költségérők keressen személyesen minket az egyeztetésről, vagy tájékozódjon a költöztetés árak oldalunkon. Legtöbb embernek a saját bútora az érték illetve nekünk a másé is az minden esetben. Amennyiben nem kéri bútorcsomagolással költöztetés szolgáltatásunkat abban az esetben is maximálisan vigyázunk minden tárgyára mit szállítunk.

költöztetés csomagolással

Költöztetés csomagolással.

Költöztetés vállalása konyhai tárgyak csomagolással.

Költöztetés akár konyhai tárgyak törékeny tárgyak szállításának vállalása csomagolással. Legtöbb törékeny tárgy egy átlagos lakásköltöztetés vagy irodaköltöztetés esetén talán minden esetben a konyhában található. Ezek közül fontos kiemelni egy költöztetés csomagolás esetén az az, hogy a fokozottan törékeny tárgyakat ilyenek pl a tányér pohár porcelánok, minden esetben egyesével érdemes becsomagolni akár újságpapírban. Ezt követően mehetnek a dobozba, amit teli kell rakni és a légüres teret kitömni egy kis gyűrött papírral. És természetesen jól leragasztani szállítószalaggal, így a költöztető doboz már szállítható állapotban van. Sajnos volt olyanban részem, hogy a megrendelő csomagolt, és a doboz tetejét leragasztotta, az alját nem. Kellemetlen volt amikor egy kis lendülettel mivel nehéz doboz beleemeltem és az alja kinyílt. A másik amivel találkozhatunk a konyhai törékeny tárgyak költöztetése esetén azok a háztartási kisgépek, ezeket is mind csomagolni szükséges. Ezek a tárgyak kevésbé érzékenyek és rendszeresen találkozunk pl kenyérpirítóval vagy kávéfőző géppel költöztetés esetén amikor úgy kell vinnünk ahogy van. Ez a megrendelő igénye akkor visszük természetesen, de egy költöztető dobozba helyezve még a teherautón is jobban el lehet helyezni. Kérjük, hogy a törékeny tárgyak dobozára írják rá hogy törékeny, akár minden oldalára is, illetve, hogy melyik a teteje.

Költöztetés csomagolással könyvek esetén.

Költöztetés csomagolással könyvek esetén, ami elkerülhetetlen egy átlag ház költöztetése vagy lakás költöztetése esetén. Itt amire figyelni kell a megfelelő méretű doboz kiválasztása, az, hogy tele legyen minden doboz, és jól ragasszuk le. Egy megfelelően megpakolt karton doboz max 30 kg,.Találkoztam olyannal is, hogy könyves dobozt kelet gurtnival vinnünk, régi tévés dobozt pakoltak meg vele. Mivel a költöztető rakodó is ember azt is érdemes szem előtt tartani. Nem hatékony ha olyannak pakolunk egy költöztető dobozt amit két embernek kell vinni. És mivel egy költöztetés lehet 10 órán keresztül eltart az energia mindenkiből fogy. Annak érdekében, hogy akár a könyves dobozok költöztetése is gördülékenyen haladjon, kézi kocsi mindig van nálunk. Ezzel az egyenes részeken akár 4-6 dobozt is tudunk gurítani, természetesen az emeletre való költöztetés lift nélkül esetében marad a lépcső arra a szakaszra.

Költöztetés csomagolással, ha a ruhásszekrény kerül sorra.

Ma a feladat ha költöztetés csomagolással esetén ha a ruhásszekrény kerül sorra. Ez egy egyszerű feladat lesz, itt akár az erős sittes zsákot is használatlanjuk átlag ruhák cipők becsomagolására. Ezek nem törékenyek, ezek nem tehetnek más tárgyba kárt költöztetés esetén. Ha esetleg van egy értékes porcelán a tulajdonában ide is becsomagolhatja a doboz közepén jó helyen lesz, csak kérjük írja rá, hogy törékeny. Amennyiben Önnek sok olyan ruhája van amit ruhafogason lehet költöztetni, és gondot jelent, ha kartondobozba lesznek szállítva a költöztetés alkalmával keresse fel a költöztetés akasztós ruhák gardróbok költöztetése oldalunkat.