Költöztetés házon lakáson belül akár iroda bútor rakodás teherautó nélkül.

Költöztetés házon belül akár iroda bútor rakodás teherautó nélkül, ha csak költöztető rakodó kell. Vannak esetek maikor a költöztetéshez nincs szükség tehergépkocsira csak rakodóra. Ezek az esetek akkor fordulnak elő amikor például a szomszéd lépcsőházban találjuk meg az új megfelelő otthonunkat. Vagy éppen az cég irodája költözik az irodaházon belül egy másik irodában. Bútormozgatás lakáson belül lehet szinten belül vagy másik szintre is. Ezek a költöztetések néhány szempontból könnyebbek, ilyen eset amikor a bútorokat az asztalokat lapra szerelnénk, hogy ezáltal kevesebb helyet foglaljon a teherautón de most nem kell mert épületen belüli költöztetésnél ez nem szempont. Az apróságok csomagolása is egyszerűbb, amennyiben van lift és gurulós kézikocsira lehet tenni a szekrényt lehet nem kell kipakolni. Ezen szolgáltatásunkat leginkább Budapest valamint Pest megyében ajánljuk, itt tudunk megfelelő áron vállalni rakodást.

Vállalunk továbbá külföldről érkező költöztető teherautók rakodását. Ilyen esetben az egyeztetett időpontban a megadott címen várjuk az érkező költöztető teherautót, és annak tartalmát a kijelölt lakásba vagy irodába behordjuk.

Budapesten beül ára díja kiszállási díj 1500 ft / fő ,költöztetés 3000 ft / fő / óra , minimum díj 2 munkaóra plusz kiállási díj.

Költöztetés házon belül megrendelése vagy árajánlat kérés esetén az alábbiakat jelezze mindenképpen.

Szinteltérés azaz melyik emeletről melyik emeletre költöznek.  Épületen belül költöznek vagy a közeli lépcsőházba. Lift van-e az épületben, amennyiben igen használható-e. Egyben szállítható bútorok vannak, vagy lapra szerelést igényelnek.Igényelnek e csomagolóanyagot. Irodaköltöztetés esetén munkaállomások száma. Van-e túlsúlyos szállítandó tárgy, ilyen a pianínó vagy páncélszekrény. Igényelnek-e lifthasználat esetén lift bélelést. Szükség van-e külső bútor felhúzásra ami nem fér be a lakás emeletére csak például a teraszon felhúzva. És fontos a cím is ahol a költözés tervezve van.

Töltse ki megrendelőlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Megrendelőlapunkat ide kattintva megtalálja .

költöztetés házon belül