Lomtalanítás Budapest

 

A lomtalanítás Budapest és vonzáskörzetében mindenki számára egy rendkívül kellemetlen és körülményes dolog, ami főként akkor tud rengeteg problémát okozni, amikor sok lim-lom is akad a lakásban,  illetve a ház körül, hiszen ilyen esetben egy komplett lomtalanítás is a feladat. Ennek a szolgáltatásnak az előnye az, hogy bútorainkat és berendezési tárgyainkat a csapat kompletten elszállítja . Költöztetés áruszállítás esetén lehetőség van az Önök által összeválogatott, kiválogatott lomok egy füst alatt eltüntetni .Lomtalanítás esetén kérjük amennyiben van rá kapacitásuk szelektíven csomagolják , zsákoljak a kidobásra váró apróbb lomokat, pl papír , üveg , fém , amik újrahasznosíthatóak. Bútor lomtalanítás esetén fontos, hogy a bútor üres legyen, és amennyiben elemes bútor vagy olyan ami szétszelést igényel szét legyenek szerelve, ezeket amennyiben kéri elvégezzük mi is.

Lomtalanítás Budapesten belül ára díja lakás ház esetén.

Mitől függ mennyi lesz a díja, ára a lomtalanítás Budapesten belüli ingóságok lakás ház esetén.A legmeghatározóbb a mennyiség. A következő meghatározó a helyszín, emeletek . Legvégső ami meghatározza a lomok jellege, szekrények ágyak vagy kanapék, zsákolt lomok vagy ruhák könyvek. Általánosságban az irányadó árunk 6000 ft / m3 vegyes szállítás esetén. Ebben az árban benne van a rakodás elszállítás valamint a lerakási díj.Minimum díjunk egy két szekrény esetén 15 000 ft .

 

lomtalanítás Budapest

Lomtalanítás ár képzése alapvetően a mennyiség, illetve a rakodási körülmény emeletek száma, kérheti m3 alapú elszámolást, lista alapján egyösszegű ár, vagy munkafelmérést követő fix áras lomtalanítás .Amennyiben megrendelték a teljes vagy részleges lomtalanítást ami lehet akár egy tétel akár komplett iroda vagy lakás műhely lomtalanítás, kérjük amennyire lehetőségük van biztosítsanak parkolóhelyet. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy még ha van is kijelölt rakodási terület Budapest belvárosi vagy külvárosi részén, előszeretettel veszik igénybe személyautók a kresz szabályait megszegve. Az imént leírt esetben nincs mit tenni,Budapesten nincs lehetőség felszabadíttatni a pakolóhelyet, ebben az esetben marad a szabad helyek vadászása.Bútorszállítás lomtalanítás Budapesten is a legkifizettetőbb kombináció amennyiben ezt a két szolgáltatást szeretné megrendelni, ebben az esetben az új bútort az üzletből például ikea kika mömax yisk vagy más boltból felvesszük és elszállítjuk a lakásába házába irodájába vagy ahova kéri , és a régi bútort elszállítjuk.Hasonló az irodalomtalanítás iratmegsemmisítés kombináció amikor lehetőség van az elszállított iratokról megsemmisítési igazolást is kérni, így időt energiát pénzt lehet megspórolni.

 

 

lomtalanítás

költöztetés lomtalanítás

költöztetés lomtalanítással

KÉRJEN TŐLÜNK PONTOS ÁRAJÁNLATOT lomtalanításra Budapesten!

Hogyan történik a lomtalanítás Budapesten?

Felmérjük a terepet lomtalanítás költöztetés esetére!

A lomtalanítás Budapest területén költöztetéssel egy összetett folyamat, ezáltal tovább tart, mint egy költözés lebonyolítása. Lényegesen több területet érint, mindemellett pedig sokkal komolyabb előkészületeket is igényel. Ezáltal a folyamat menete is lényegesen sokrétűbbé válik. A kezdő lépések természetesen megegyeznek, mint a költözéskor, ezáltal elsőként mindig egy alapos állapotfelmérés következik, ami mindenre kiterjed. Ennek során felmérésre kerül a régi és az új ház, azok megközelíthetősége, a nyílászárók méretei, valamint a szállítandó tárgyak nagysága is. Sok esetben ugyanis már itt olyan speciális esetekkel találkozhatunk, amelyek speciális hozzáállást is igényelnek, ezáltal például egy zongora pianínó szállítása. Ez akár komoly problémát okozhat egy olyan új helyre szállítása, ahol szűkösek a lépcsőfordulók. Előfordul, hogy az ablakon vagy a teraszon lehet a bútorokat be- kiadni és ez az emeleten is lehet.  Természetesen nincs lehetetlen, ugyanakkor sokkal kevésbé költségigényes az, ha a szakemberek a lépcsőn keresztül tudják bevinni a lakásba a nagyobb méretű tárgyat, és nem kell hozzá például külön gépeket bérelni.

Kiválasszuk a szolgáltatás lomtalanítás költöztetés Budapesten is.

 Lomtalanítás költöztetés Budapesten mire lesz Önnek szüksége az új lakásba költözéskor. A felmérés után a szolgáltatás pontos kiválasztásával folytatódik tovább a folyamat, ezáltal ekkor döntheti el a megrendelő, hogy szüksége van-e például csomagolásra, esetleg azt saját maga szeretné kivitelezni és nem akarja a brigádra bízni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy bár sokan nem szeretik, ha mások nyúlnak a személyes tárgyaikhoz, azonban a szakemberek felszerelései és tapasztalata rendszerint sokkal jobb és szélesebb körű, mint a magánembereké. Ezáltal gyorsabb a csomagolás, illetve garancia is vár ránk azzal kapcsolatban, hogy értéktárgyaink épségben átérnek egyik helyről a másikra. Miután a költöztetők felmérték mindkét helyet, mindezen túl pedig az elszállítandó tárgyak mennyiségét és a lomtalanításra kerülő szemetet is. Ezt követően árajánlattal szolgálnak, amelyet természetesen a megrendelő nem köteles elfogadni, de élhet még a módosítás lehetőségével is.

Elfogadta árainkat? Indul a lomtalanítás.

Amennyiben az ajánlattétel elfogadásra került, kezdetét veszi az előre egyeztetett időpontban a lomtalanítás Budapest területén és a költöztetés lebonyolítása. Ekkor a csapat a helyszínre vonul, és megkezdik a kért szolgáltatás teljesítését. Ha a megrendelő kérte, akkor csomagolnak, vagy rögtön nekilátnak a bútorok és a nagyobb berendezési tárgyak kihordásának, illetve az autóra való felpakolásának. Mindeközben megkezdődik a lomtalanítás is, amivel a házat megszabadítják a felesleges kacatoktól és szeméttől, így rövid időn belül egy tiszta és üres lakás hagyható hátra. Miután az autóval átszállításra kerültek a bútorok és az egyéb berendezési tárgyak, az új helyen a megrendelő kérésének megfelelően kerül elrendezésre minden, így már csak ellenőrzés marad hátra a vevő részéről.Búcsúzás előtt vessen egy pillanatot a teherautó rakfelületére. Még nem késő ha valamit mégis megtartana. Amennyiben a lomtalanítás Budapesten vagy Pest megyében elvégeztük, és elment a teherautó, már nem lehet visszahozni a lomokat. A tárgyak megsemmisítésre kerülnek.

KÉrdése van? Írjon nekünk!

4 tipp a lomtalanítás esetén.

Készüljünk fel időben a költöztetésre!Ha lakóhelyet váltunk, esetleg irodát, az minden esetben hatalmas előkészületekkel jár, ezáltal ne hagyjunk semmit sem az utolsó pillanatra, hanem legalább egy hónappal a költözés előtt tervezzünk meg mindent. Ez nem csak azzal jár együtt, hogy felkeresünk egy megfelelő brigádot, hanem azzal is, hogy megkezdjük tárgyaink szortírozását, valamint egyes darabok csomagolását is, hiszen az utolsó pillanatban garantáltan nem lesz időnk mindenre.
Válogassuk szét a lomot! Ha a lomtalanítás a feladat, akkor kiemelten fontos, hogy időben szétválogatásra kerüljön a lakásban, vagy a ház körül lévő lim-lom és szemét. Ilyenkor ugyanis a brigádnak már nem lesz más feladatuk, minthogy a kijelölt helyről eltakarítsák azokat a dolgokat, amelyekre nekünk már nincs szükségünk. Azt ugyanis nyilvánvalóan nem hagyhatjuk egyetlen brigádra sem, hogy ők válogassák szét a számunkra fontos és szükséges használati tárgyakat a lomtól.
Csomagoljunk megfelelően! Rendkívül fontos egy költözés során, hogy a csomagolást mindig a lehető legprofibb módon kivitelezzük, hiszen amennyiben mi csomagolunk, és a szakemberek esetleg eltörnek valamit, akkor sehol sem tehetünk panaszt, lévén a csomagolást nem ők végezték, így feltételezhető, hogy nem volt szakszerű. Használjunk tehát mindig nagy dobozokat, béleljük ki az egészet óriási újságpapírokkal, mindeközben pedig ne spóroljunk a buborékfóliával sem. A legjobb és legbiztonságosabb megoldás ugyanakkor természetesen az lesz, ha a kiemelten törékeny és nagyon féltett tárgyakat, illetve bútorokat mi szállítjuk el.
Csak profikkal dolgoztassunk! A lomtalanítás egy rendkívül kényes dolog, ezáltal soha ne bízzuk kezdőkre a piszkos munkát, csak és kizárólag olyan gyakorlott csapatokra, akik a megfelelő emelő-, csomagoló- és szállító felszerelésekkel rendelkeznek.