Lomtalanítás Budapest

A lomtalanítás Budapest és vonzáskörzetében mindenki számára egy rendkívül kellemetlen és körülményes dolog, ami főként akkor tud rengeteg problémát okozni, amikor rengeteg lim-lom halmozódott fel a lakásban, illetve a ház körül. Ilyenkor teljeskörű lomtalanítás a feladat, amiben könnyen lehet, hogy költöztető cég szakembereire lesz szüksége.

Ennek a szolgáltatásnak az előnye az, hogy bútorainkat és berendezési tárgyainkat a megbízott csapat kompletten elszállítja. Lomtalanítás esetén lehetőség van az összeválogatott lomokat egy füst alatt eltüntetni. Amennyiben van rá kapacitás, érdemes szelektíven csomagolni, zsákolni a kidobásra váró apróbb lomokat, mint pl. papír, üveg, fém, minden ami újrahasznosítható. Bútor lomtalanítás esetén fontos, hogy a bútor üres legyen, és amennyiben elemekből áll, szét legyenek szerelve, ezeket amennyiben kéri elvégezzük mi is.

 

költöztetés lomtalanítás szemét elszállítással
költöztetés lomtalanítással

1-LOMTALANÍTÁS BUDAPESTEN BELÜL – Árak lakás és ház esetén

Mitől függ mennyi lesz a lomtalanítás díja Budapesten belüli lakás illetve ház esetén? A legmeghatározóbb a mennyiség ami mellett sokat számít még a helyszín és az emeletek száma. Legvégső ami meghatározza az árakat, a lomok jellege: szekrények, ágyak vagy kanapék, zsákolt lomok vagy ruhák könyvek? Általánosságban az irányadó árunk 8000 Ft/m3 vegyes szállítás esetén. Ebben az árban benne van a rakodás, elszállítás, valamint a lerakási díj is. Minimum díjunk 1-2 szekrény esetén 20 000 Ft.

KÉRJEN TŐLÜNK PONTOS ÁRAJÁNLATOT lomtalanításra Budapesten!

Hogyan történik a költöztetés, lomtalanítás Budapesten?

Felmérjük a terepet!

A költöztetés, lomtalanítás Budapest területén egy összetett folyamat, ezáltal tovább tart, mint egy egyszerű költözés lebonyolítása. Lényegesen több területet érint, mindemellett pedig sokkal komolyabb előkészületeket is igényel. Ezáltal a folyamat menete is lényegesen sokrétűbbé válik. A kezdő lépések természetesen megegyeznek, mint a költözéskor, ezáltal elsőként mindig egy alapos állapotfelmérés következik, ami mindenre kiterjed. Ennek során felmérésre kerül a régi és az új ház, azok megközelíthetősége, a nyílászárók méretei, valamint a szállítandó tárgyak nagysága is. Sok esetben ugyanis már itt olyan speciális esetekkel találkozhatunk, amelyek különböző hozzáállást is igényelnek. Ilyen lehet pl. egy egy zongora vagy pianínó szállítása. Ez akár komoly problémát okozhat egy olyan új helyre szállítása, ahol szűkösek a lépcsőfordulók. Előfordul, hogy az ablakon vagy a teraszon lehet a bútorokat be- kiadni és ez az emeleten is lehet.  Természetesen nincs lehetetlen, ugyanakkor sokkal kevésbé költségigényes az, ha a szakemberek a lépcsőn keresztül tudják bevinni a lakásba a nagyobb méretű tárgyat, és nem kell hozzá például külön gépeket bérelni.

lomtalanítás, költöztetés BUDAPEST - szolgáltatások kiválasztása

:Költöztetés, lomtalanítás Budapesten mire lesz Önnek szüksége az új lakásba költözéskor? A felmérés után a szolgáltatás pontos kiválasztásával folytatódik tovább a folyamat, ekkor döntheti el a megrendelő, hogy szüksége van-e például csomagolásra, vagy saját maga szeretné kivitelezni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy bár sokan nem szeretik, ha mások nyúlnak a személyes tárgyaikhoz, azonban a szakemberek felszerelései és tapasztalata rendszerint sokkal jobb és szélesebb körű, mint a magánembereké. Ezáltal gyorsabb a csomagolás, illetve garancia is vár ránk azzal kapcsolatban, hogy értéktárgyaink épségben átérnek egyik helyről a másikra. Miután a költöztetők felmérték mindkét helyet, mindezen túl pedig az elszállítandó tárgyak mennyiségét és a lomtalanításra kerülő szemetet is. Ezt követően árajánlattal szolgálnak, amelyet természetesen a megrendelő nem köteles elfogadni, de élhet még a módosítás lehetőségével is.

Elfogadta árainkat? Indul a lomtalanítás.

Amennyiben az ajánlattétel elfogadásra került, kezdetét veszi az előre egyeztetett időpontban a lomtalanítás és a költöztetés lebonyolítása. Ekkor a csapat a helyszínre vonul, és megkezdik a kért szolgáltatás teljesítését. Ha a megrendelő kérte, akkor csomagolnak, vagy rögtön nekilátnak a bútorok és a nagyobb berendezési tárgyak kihordásának, illetve az autóra való felpakolásának. Mindeközben megkezdődik a lomtalanítás is, amivel a házat megszabadítják a felesleges kacatoktól és szeméttől, így rövid időn belül egy tiszta és üres lakás hagyható hátra. Miután az autóval átszállításra kerültek a bútorok és az egyéb berendezési tárgyak, az új helyen a megrendelő kérésének megfelelően kerül elrendezésre minden, így már csak ellenőrzés marad hátra a vevő részéről. Búcsúzás előtt vessen egy pillanatot a teherautó rakfelületére. Még nem késő ha valamit mégis megtartana. Amennyiben a lomtalanítás Budapesten vagy Pest megyében elvégeztük, és elment a teherautó, már nem lehet visszahozni a lomokat. A tárgyak megsemmisítésre kerülnek.

KÉrdése van? Írjon nekünk!

4 tipp a lomtalanítás esetén.

Készüljünk fel időben a költöztetésre! Ha lakóhelyet váltunk, esetleg irodát, az minden esetben hatalmas előkészületekkel jár, ezáltal ne hagyjunk semmit sem az utolsó pillanatra, hanem legalább egy hónappal a költözés előtt tervezzünk meg mindent. Ez nem csak azzal jár együtt, hogy felkeresünk egy megfelelő brigádot, hanem azzal is, hogy megkezdjük tárgyaink szortírozását, valamint egyes darabok csomagolását is, hiszen az utolsó pillanatban garantáltan nem lesz időnk mindenre.

Válogassuk szét a lomot! Ha a lomtalanítás a feladat, akkor kiemelten fontos, hogy időben szétválogatásra kerüljön a lakásban, vagy a ház körül lévő lim-lom és szemét. Ilyenkor ugyanis a brigádnak már nem lesz más feladatuk, minthogy a kijelölt helyről eltakarítsák azokat a dolgokat, amelyekre nekünk már nincs szükségünk. Azt ugyanis nyilvánvalóan nem hagyhatjuk egyetlen brigádra sem, hogy ők válogassák szét a számunkra fontos és szükséges használati tárgyakat a lomtól.
Csomagoljunk megfelelően! Rendkívül fontos egy költözés során, hogy a csomagolást mindig a lehető legprofibb módon kivitelezzük, hiszen amennyiben mi csomagolunk, és a szakemberek esetleg eltörnek valamit, akkor sehol sem tehetünk panaszt, lévén a csomagolást nem ők végezték, így feltételezhető, hogy nem volt szakszerű. Használjunk tehát mindig nagy dobozokat, béleljük ki az egészet óriási újságpapírokkal, mindeközben pedig ne spóroljunk a buborékfóliával sem. A legjobb és legbiztonságosabb megoldás ugyanakkor természetesen az lesz, ha a kiemelten törékeny és nagyon féltett tárgyakat, illetve bútorokat mi szállítjuk el.
Csak profikkal dolgoztassunk! A lomtalanítás egy rendkívül kényes dolog, ezáltal soha ne bízzuk kezdőkre a piszkos munkát, csak és kizárólag olyan gyakorlott csapatokra, akik a megfelelő emelő-, csomagoló- és szállító felszerelésekkel rendelkeznek.