pianínó szállítás

Pianínó szállítás

A pianínó szállítás az egy nehéz feladat, melyet egy költöztető cég elvégezhet Budapest területén. A pianínó nem más, mint egy függőleges zongora, melyben a húrok nem vízszintesen, hanem függőlegesen helyezkednek el, ezért méretük sokkal kisebb, mint a hagyományosabb társaiké. Általában templomokban, közösségi házakban, iskolákban használják őket, de sok háztartásban is megtalálhatóak.

Sokszor a család egyik legféltettebb kincse, ezért rendkívül fontos, hogy költözés esetén megfelelően képzett szakemberek végezzék a szállítást és csomagolást. Mivel mozgó alkatrészeket is tartalmaz, ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a mozgatására, hogy még véletlenül se sérüljön meg. 

Fontos felhívnunk a figyelmét, hogy egy pianínó akár 400 kilogramm is lehet, de legkevesebb 200. Ezek a súlyok még a szakembereknek is sokszor nagy fejfájást okoznak, ezért még véletlenül se álljanak neki ismerősökkel, barátokkal a szállításnak. Könnyedén sérülés lehet a vége, így csak szakemberek bevonását ajánljuk. A Dióköltöztetés munkatársai több évtizedes szakértelemmel rendelkeznek, több száz pianínót elszállítottunk már sérülésmentesen. Nálunk biztos kezekben lesznek értékei és nem kell aggódnia, hogy darabokban érkezik meg majd az új otthonába a pianínó. Döntsön jól és kérje szakember segítségét, ne legyen sérülés a vége! Pianínó szállítás ára díja költöztetéssel Budapesten belül 14000 ft-tól, költöztetés nélkül 20 000 ft-tól .