költöztetés Budapest 13 kerület

Szállítási terület – BP 13. kerület

Ha Budapest 13 XIII kerület költöztetés, akkor egyet se aggódjon, mi segítünk Önnek! Angyalföld költöztető , mi bármilyen épület költözésénél tudunk segíteni, legyen szó lakásról, albérletről, irodáról, vagy műhelyről. Kis szállításokhoz vagy kis lakásokhoz 3,5 tonna össztömegű teherautókkal, nagyobb lakások vagy családi házakhoz 7,5 tonnás teherautókkal állunk megrendelőink szolgálatára.

Budapest XIII. kerülete a belvárostól nyúlik ki egészen a külvárosig, így teljesen más helyi adottságokkal rendelkezik a költözés alkalmával egy újlipótvárosi lakás mint egy Angyalföldi családi ház. Újlipótvárosból vagy Újlipótvárosba való költöztetés esetén fontos figyelembe venni, hogy ez a része a kerületnek 3,5 tonnás korlátozás alá esik ami azt jelenti, hogy ennél az össztömegnél nagyobb tehergépkocsi csak külön engedély megvásárlását követően hajthat be, itt mérlegelni kell, hogy mekkora a szállítási távolság, megéri-e a nagyobb teherautó, vagy a kisebbel a 3,5 tonnással érdemes-e esetleg többet fordulni. Behajtási engedély díja Budapest XIII. kerületben 1 napra 7000-ft. Amire még érdemes nagy figyelmet fordítanunk, a parkolás, ami a kerület ezen részén nagyon nagy szerencsét igényel, de ezt a szerencsét nem érdemes valóban a szerencsére bízni , hanem előre gondolva erre a helyzetre parkolóhelyet foglalni, amivel sok időt spórolhatunk meg.

Budapest ezen része kedvelt a cégek számára a kiváló elhelyezkedése miatt, nagyon sok irodaház, telephely található a kerületben, a kisebb helyigényű cégek kedvelt helye az Újlipótvárosi rész. Irodaházakban történő költözés esetén számunkra fontos, hogy az üzemeltető igényeinek megfelelően történjen a folyamat, ezek lehetnek általános valamint extra igények is.

Nem kell, hogy problémás legyen a költözés, kérjen tőlünk segítséget és nem kell aggódnia!