Szállítási terület – BP 15. kerület

Ha Budapesten szeretne az XV. kerületben költözni, akkor egyet se aggódjon, mi segítünk Önnek! Bármilyen épület költözésénél tudunk segíteni, legyen szó lakásról, albérletről, irodáról, vagy műhelyről. Kis szállításokhoz vagy kis lakásokhoz 3,5 tonna össztömegű teherautókkal, nagyobb lakások vagy családi házakhoz 7,5 tonnás teherautókkal állunk megrendelőink szolgálatára.

XV. kerületi költözés esetén amennyiben a Harsányi Kálmán utca és a Külső Fóti út által határolt területről vagy területre szeretnénk költözni, és nem 3,5 tonna össztömegű tehergépkocsit szeretnének rendelni, fontos előzetesen ellenőrizni mivel az említett terület jelentős része korlátozás alatt van, ez azt jelenti, hogy nagyobb teherautóval csak külön engedéllyel lehetséges a behajtás ezen területre.

Amikor vagy Újpalotáról vagy Újpalotára szeretnénk költözni érdemes előzetesen eltervezni, hol a legideálisabb a tehergépkocsi parkolása rakodás szempontjából, itt figyelembe vehetjük az esetleges rámpák elhelyezkedését amin a kézikocsikkal le tudjuk szállítani a lakásból egyenesen a tehergépkocsi hátuljához a csomagokat dobozokat kisebb bútorokat hűtőt mosógépet, így időt energiát pénzt spórolhatunk meg.

Nem kell, hogy problémás legyen a költözés, kérjen tőlünk segítséget és nem kell aggódnia!