költöztetés Budapest 6 kerület

Költöztetés Budapest 6 kerület ha költöztetőt keres jó helyen van, sok évtizedes költöztetői tapasztalattal vállaljuk lakások irodák költöztetését.Ha Budapesten szeretne az VI. kerületben költözni, akkor egyet se aggódjon, mi segítünk Önnek! Bármilyen épület költözésénél tudunk segíteni, legyen szó lakásról, albérletről, irodáról, vagy műhelyről. Kis szállításokhoz vagy kis lakásokhoz 3,5 tonna össztömegű teherautókkal, nagyobb lakások vagy családi házakhoz 7,5 tonnás teherautókkal állunk megrendelőink szolgálatára.

Budapest VI. kerületének teherautó forgalmi szempontból legjelentősebb szabálya a Teréz körúton belüli zónára vonatkozik, erre a területre 3,5 tonna össztömegű teherautóval lehetséges a behajtás a KRESZ szabályai szerint, amennyiben mégis nagyobb 7,5 tonnás tehergépkocsit szeretnénk rendelni, lehetőség van behajtási engedélyt igényelni, mellyel már lehetséges a behajtás 7,5 tonna össztömegű tehergépkocsival. Ezt a lehetőséget akkor vegyük igénybe ha biztos, hogy parkolóhelyet is tud foglalni a teherautónak, ez kb. 12 méter.  A körúton kívüli területre mindkét méretű teherautó behajthat, itt más csak a fizikai lehetőségek szabhatnak határt mint a szűk utca illetve a parkolóhely hiánya. Amennyiben nem biztos hogy tud parkolóhelyet biztosítani – foglalni, érdemes egy fővel több rakodót rendelni a gördülékeny rakodás érdekében. A rakodók számát illetően, a sofőr a teherautón rakodik, egy másfél emeletenként 1 fő, minimum 2 fő rakodó a sofőrön kívül amivel lehet számolni.

költöztetes budapest 6 kerület

Budapest VI. kerülete esetén is fontos szem előtt tartani, hogy a kerület nagy része 3,5 tonnás súlykorlátozás alá esik, ezekbe a körzetekbe vagy külön engedéllyel vagy, 3,5 tonna alatti tehergépkocsival lehetséges a behajtás.

Hívja diszpécserünket és kérje ajánlatunkat +36209108947.

Nem kell, hogy problémás legyen a költözés, kérjen tőlünk segítséget és nem kell aggódnia!