Irodaköltöztetés

Irodaköltöztetés Budapesten – költöztetés éjjel nappal Budapest!

A zökkenőmentes irodaköltöztetés Budapesten átgondolt tervezést, precizitást és gyorsaságot igényel éjjel nappal. Különösen igaz ez nagyobb irodaházak költözése esetén. Ilyen esetben több emeleten több osztály bútorait, eszközeit és anyagait kell átmozgatni oly módon, hogy az új épületben minden a megfelelő helyre kerüljön.

 

irodaköltöztetés

Irodaköltöztetés csomagolás

Irodaköltöztetés csomagolás ez egy kényelmi szolgáltatás, plusz kiadás vagy akár hasznot is hozhat cégének. Egy cég működése sok esetben nem vagy csak rövid időre állhat meg a költöztetés idejére vagy technikai vagy gazdasági okokból. Sok esetben a személyes informatikai eszközöket a cég saját emberei szállítják át, így biztosítva a minimális leállást.

De mi van az iratokkal a konyhával ékezővel raktárral. Szerencsés esetben a cég emberei többet termelnek ki az adott idő alatt ami a csomagolás időigénye, mint amit ezért a munkáért kérünk. Lehet ez is egy szempont. Természetesen mi csak becsomagolni , dobozolni tudjuk, és az ilyenkor esetleges selejtezést nem tudjuk elvégezni, ezt érdemes mérlegelni, hogy ezt lehet akkor mégis a cég alkalmazottainak kéne elvégezni.

Azt a lehetőséget is tudjuk vállalni, hogy a fizikális munkát elvégezzük, és a cég illetékes alkalmazottja irányítja a munkát, és így a selejtezés , rendszerezés is a cég felügyelete alapján elvégezhető. Irodaköltöztetés Budapesten is ha szeretnék a bútorokat is becsomagoljuk, sok esetben az irodákban értékes bőr fotelek találhatóak, de egy íróasztal is lehet olyan érték ami megérdemli a külön csomagolást. 

Amennyiben irodája költözne és gondolkodik ennek a szolgáltatásnak az igénybevételéről, esetleg szeretne egy személyes munkafelmérést, megbeszélést, keressen fel minket elérhetőségünkön. 

Lépjen velünk kapcsolatba!

IRodaköltöztetés lomtalanítás

Irodaköltöztetés lomtalanítás egy nagyon kézenfekvő és jó dolog, hogy egy kis selejtezést végezzünk az irodába költöztetés alkalmával. A legtöbb irodában található egy szék aminek kitört a lába, egy aszal aminek például a lapja megkarcolódott és már nem szeretnénk a kollégát elé ültetni, vagy leszakadt a szekrényben polc. A költöztetés alkalmával célszerű ezektől a tárgyaktól megszabadulni.

Találkoztunk olyan esettel is , amikor azért kérték irodaköltöztetés alkalmával a lomtalanítást, mert rengeteg dologra már nem volt rá szükségük, egyszerűen feleslegessé váltak, és kapóra jött az irodaköltöztetés lomtalanítás Budapesten.Tehát ne habozzon megszabadulni a lomoktól ha velünk költözik!

Irodaköltöztetés iratmegsemmisítés

Irodaköltöztetés iratmegsemmisítés az a lehetőség ami bár nem minden irodában tud segítséget nyújtani, mivel egyre több az alternatív digitális megoldás az iratok tárolására, de többé kevésbé még mindig található papír az irodákba.

Vannak kötelezően papíralapon meghatározott ideig megőrizendő iratok, de legtöbb esetben nem nézegetjük folyamatossal de ha irodaköltöztetés iratselejtezést terveznek (ami egy jó ötlet), ránk számíthat. Irodaköltöztetés iratmegsemmisítés Budapest vagy más területen kérhet iratmegsemmisítési igazolást amivel igazolni tudja, hogy az iratok megsemmisítésre kerültek.

Mit értünk megsemmisítésen, ez lehet darálás és azt követően újrahasznosítás, ez egy környezetbarát és jó megoldás, és lehet irat égetés is ha azt a megrendelő kéri ez viszont nagyon költséges megoldás a bizalmas irat megsemmisítés. Mivel irodaköltöztetés Budapesten amiről beszélünk és az ott található iratokat lehetőség szerint rendszerezzük, sokszor gyűrűs mappákba műanyag tasakban, így felmerül a kérdés, hogy így is el tudjuk szállítani az iratokat? Igen, el!

Irodaköltöztetés bútorszerelés

Talán a legtöbb esetben igényelt kiegészítő szolgáltatásunk az irodaköltöztetés bútorszerelés Budapesten és Pest megyében, ez egy kézenfekvő munkafolyamat az irodabútor költöztetés alkalmával. Ez a munkafázis alatt értjük az asztalok, bútorok, pultok szét és összeszerelését. Ezt természetesen abban az esetben végezzük ha az irodaköltöztetés megkívánja, például ha kevesebb helyet foglal a költöztető tehergépkocsin, vagy nem fér ki az irodából vagy nem fér be az új irodába a bútor.

Az irodában található irattárolásra alkalmas polcok közül nekünk a klasszikus Salgó polc költöztetése jut eszünkbe, ezt sok esetben szét és össze kell szerelni, ami sajnos elég időigényes munka,de ha szerencsénk van csak egységekre kell bontani, de volt amikor a polcból vágnunk kelet, mert nem fért be az új irodába. Az irodaköltöztetés Budapesten de Pest megyében is és vállaljuk bútorszereléssel is, fővárosi telephellyel rendelkezünk így Ha fővárosból vagy fővárosba költöznek, keressen minket.

Kérjen árajánlatot még ma!

Irodaköltöztetés informatikai eszköz költöztetés.

Irodaköltöztetés informatikai eszköz költöztetése pl. számítógépek, monitorok, nyomtatók, fénymásolók, szerver, stb, irodaszerek, egyéb tárgyak mind-mind gondos csomagolást igényelnek. A koszolódás, sérülés elkerülése érdekében. A lezárt dobozokra, csomagokra célszerű ráírni, hogy mit tartalmaznak és hova tartoznak (melyik irodába, azon belül kihez).

irodaköltöztetés informatikai eszközök

Mivel az irodaköltöztetés során a számítógépek is szállításra kerülnek, így ezeket is javasolt névvel ellátva felcímkézni, hiszen a legfontosabb tényezők a cég működésében az információk, adatok. Célszerű az új iroda alapterületéről egy tervrajzot készíteni, melyen az irodák már nevesítve számozva vannak. Ezen a rajzon már szerepelhet az adott irodába a bútorok elhelyezkedése. Így a bútorok már első kőrben a helyükre kerülnek, és nem igényelnek utólagos mozgatást. Nézze meg irodaköltöztetés árak rovatunka és rendelje meg irodája költöztetését.

Irodaköltöztetés Budapesten

Amennyiben irodaköltöztetés Budapesten 5 kerület területén tervezi a parkolóhely megoldására mindig gondolni kell, ellenkező esetben kellemetlen meglepetés érhet minket. Hasonló a helyzetünk ha az irodaköltöztetést Budapest belvárosában ide értve a 6, 7, 8, 9, 13, 1 kerület területén tervezzük.

A belvárosi költöztetés esetén másik előre tervezendő feladat , hogy az adott helyszínen van-e forgalomkorlátozás vagy össztömeg korlátozás. Forgalomkorlátozáson azt értjük, amikor az adott címre nem lehet autóval behajtani. Ilyen például a Váci utca , Városház utca Semmelweis utca és az hasonló forgalomtól elzárt utcák. Össztömeg korlátozás alatt azt értjük amikor az adott cím egy olyan részre esik ahova például csak 3,5 tonna össztömegű tehergépkocsival lehet behajtani. Ilyen a Budai és a Pesti nagykörúton a Duna felé eső helyszínek, de Budapest 18 kerületének jelentős része is ilyen övezet, az Üllői úton haladva jobbra balra lekanyarodva láthatjuk a jelzőtáblákat. 

IRodaköltöztetés gyorsan expressz gyorsaság

Irodaköltöztetés gyorsan expressz gyorsasággal mit tehetünk, hogy valóban a lehető leggyorsabban és gördülékenyebben menjen végbe a folyamat?

Célszerű az elejétől a végéig végiggondolni mi fog lezajlani az irodaköltöztetés esetén. Mit miképpen milyen módon lenne a legcélravezetőbb átvinni az új irodába. Ide értve ez alatt ami az egyik legnagyobb időveszteséget tudja okozni a távoli parkolóhely. Erre célszerű energiát fordítani. Sokszor csak annyit igényel, hogy az üzemeltető vagy portás recepciós felé jelezni kell, hogy biztosítsanak parkolóhelyet. Akár saját kocsinkkal vagy a kukák kihúzásával tudunk helyet foglalni, ajánlott kiírni hogy Költözés – kérjük szabadon hagyni.

Az Irodaköltöztetés esetén másik, amivel jelentős időt takaríthatunk meg a bútorok előzetes előkészítése szétszerelése felcímkézése. Ajánlott a szétszerelt apróbb alkatrészeket lábakat egybe csomagolni – összeragasztani és felcímkézni melyik bútorhoz tartozik, így az összeszerelés is egyszerű folyamat lesz. 

Kérjen árajánlatot még ma!

ÍGy végezzük Mi az irodaköltöztetést

Irodaköltöztetés szolgáltatásunkra kérésére egyedi árajánlatot adunk, az alábbi szempontok alapján:

  • Szállítandó tárgyak mennyisége és nagysága, súlya.
  • Kellékanyagok (igény esetén csomagolóanyagot biztosítunk).
  • Indulási helyszín és célállomás megközelíthetősége (parkolási lehetőség, lifthasználat).
  • Költözés megkezdésének időpontja, várható időtartama.
  • Szükséges járművek és rakodók száma.

Egyes esetekben az irodaberendezés alkalmával kifejezetten nehéz, olykor pedig extra nehéz tárgyakat is találunk. Ezekről minden esetben előzetes egyeztetés szükséges. Egy álló páncélszekrény szállításához megfelelő számú rakodóra és megfelelő felszerelésre van szükség. A nagyobb fénymásológépek vagy a szétszedésre alkalmatlan ülőbútorok is jelentős súlyt képviselhetnek.

Szerencsére az irodabútorok többsége lapra szerelhető, így azok szétszedve kis helyet foglalva szállíthatók az új helyükre. Azonban szem előtt kell tartani, hogy az irodák esetében rendszerint több bútorral kell számolni, mint a hagyományos lakásköltözés során. Az irodabútorok kifejezetten nehezek is lehetnek, amikhez társulhatnak a már említett érzékeny technikai berendezések, ülőbútorok és akár páncélszekrények is.

Minél nagyobb irodáról, illetve irodaházról van szó, annál átgondoltabb szervezést igényel az irodaköltöztetés. Emiatt kiemelten ajánlott gyakorlott és jó nevű költöztető cég alkalmazása. Egy nagyvállalat irodáinak költözése komoly logisztikai feladatot kíván meg, ugyanakkor a gyorsaság is fontos szempont. Vannak esetek, amikor a költöztetésre csupán egy hétvége áll rendelkezésre, ilyen esetekben a hétfői munkakezdésre mindennek a helyére kell kerülnie.

A növények megfelelő szállítása

A növényeket mindannyian szeretjük, hiszen kellemesebbé, otthonosabbá és díszesebbé varázsolják az irodáinkat, de a költözés során komoly fejtörést okoznak. Ráadásul az irodákban található növények méretei rendszerint nagyobbak az otthoni növényekét, így kapacitással velük is számolni kell.

Érdemes szem előtt tartani, hogy az irodaköltöztetés előtti utolsó egy-két napban már ne locsoljuk a növényeket. Egy nagyméretű növény virágföldje akár jelentős mennyiségű vizet is felszívhat, így a szállításnál szükségtelenül nagy terhet jelent.

A kisebb növények esetében a dobozolás megoldást jelenthet, hiszen a leveleik és a száraik kifejezetten sérülékenyek. A nagyobbak esetében viszont nincs lehetőségünk a doboz használatára. Ezeknél a felkötözött szár esetleg fóliázás és a gondos elhelyezés jelenthet kellő védelmet a sérülésekkel szemben. Az irodaköltöztetésen túl rengeteg egyéb költöztetési szolgáltatás közül választhat. Nézzen körül oldalunkon ha pedig kérdése van, ne habozzon hívni minket!

Kérjen árajánlatot még ma!