Olcsó költöztetés – Az olcsó költöztető cég Budapesten

 Ha megvan az új lakhelyünk legtöbbünk kiköltekezett már, ilyenkor jól jön egy cég aki költöztetést olcsón kínálja nekünk. Az olcsó költöztetőn kívül azonban mi magunk is sokat tudunk tenni annak érdekében, hogy csökkentsük a költségeket. Hogy pontosan mit? Mutatjuk!

Olcsó költöztetés, lehetséges?

Csomagoljunk össze saját magunk, ez egy időigényes munka, amennyiben a költöztető cég emberei végzik egy átlag lakás tárgyainak csomagolása kb. 4-6 munkaóra is lehet. Bár valószínűleg nekünk több időnk megy majd rá a pakolásra, de ezzel a lépéssel a költöztetés ára kedvezőbben alakul.

Amennyiben szerelést igényló bútorunk van szereljük szét és össze magunk a legtöbb ilyen bútor szerelését házilag is el lehet végezni. Természetesen ha van némi gyakorlat vagy már az összeszerelést is elvégezték a vásárlás után már könnyebb a feladat.

Foglaljunk parkolóhelyet, ezzel is faraghatunk valamelyest a költöztetés költségeiből. Ezt lehet saját autóval, vagy a szemetesek kihelyezésével is el tudjuk végezni. Budapesten évről évre nehezebb a helyzet ezen a téren.

Amennyiben a család vagy a batárok bevállalják a rakodást, a költöztetés ára jelentősen csökken. Ez egy nehezebb feladat már amennyiben súlyosabb, nagyobb bútorok is vannak a lakásunkba. Ebben az esetben a kiérkezett teherautón igény szerint a sofőr elpakol, és biztosítunk kézikocsikat is a költöztetéshez. Rendelés előtt nézze meg olcsó költöztetés árainkat.

Természetesen amennyiben nem szeretné vagy nem tudja házilag elvégezni az előkészítési munkákat vállaljuk a munka ezen részének elvégzését.

Az olcsó költöztetés kivitelezése nem egyszerű, de lehetséges. Amennyiben bizonytalan abban, hogy pontosan hogyan szeretné kivitelezni a költözést, keressen minket bizalommal. Célunk, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb ajánlatot adjuk a minőségi munka megtartása mellett. 

Költözzön olcsóN, költözzön velünk!