LAKOSSÁGI KÖLTÖZTETÉS – tényleg egyszerű?

Lakossági költöztetés esetén arra gondolhatunk nincsen semmi különösebb átgondolni való vele kapcsolatosan. Nem kell vele sokat bajlódni, nincsenek különösebb titkok, trükkök, nehézségek.

Ezért arra a következtetésre juthatunk, hogy nincsen szükségünk lakossági költöztető cég felkérésére, hiszen megoldunk mindent magunk, amolyan okosban házilag.

Egy lakossági költöztetésnél sajnos, mégis sok bizonytalansággal találkozunk költöztető cégként. Azt látjuk, hogy sokan utólagosan kérnek fel bennünket, mert megbánták, hogy maguk álltak neki a munkának, ez pedig így nagyobb veszteség mindenkinek. Az olcsó költöztetés már elérhető, nem kell félni a vállalhatatlan összegektől.

Miért ériheti meg a lakossági költöztetést profikra bízni?

Miért érdemes lakossági költöztetés esetén időben gondolni arra, hogy profi költöztetőket kérjünk fel? Hiszen látszólag, anyagilag nagy érvágást jelenthet egy professzionális költöztető cég szolgáltatásainak igénybevétele. Azonban a gyakorlatban azt láthatjuk, hogy a költöztetők nagy tapasztalatukkal, szakértelmükkel, rutinjukkal együtt sokkal hamarabb végeznek, és minimalizálják a káreseményeket, egészségügyi kockázatokat, balesetveszélyt, anyagi veszteségeket, pszichológiai problémákat, konfliktusokat és a stresszt is. 

Tehát mindenképpen elmondható, hogy akkor is érdemes kihívni a költöztető céget, amikor úgy gondoljuk, hogy lakossági célokra meg tudjuk oldani a költözést akár magunk is, ezzel pedig sokat szeretnénk spórolni. Kezdő költözőknek mindenképpen ajánljuk, hogy az első költözésre fogadjanak fel költöztető céget.

Gyakran tapasztaljuk, hogy olyan szintű konfliktusokat is okozhat a költözés, amire egyébként nem gondoltunk volna. Sokan nem számítanak arra, hogy mekkora teher egy költözés mind a szó konkrét, mind annak átvitt értelmében.

költözés összeveszés

Nem számolnak azzal sem, hogy egy rosszul sikerült költözéssel akár házasságok, kapcsolatok is mehetnek tönkre és nem gondolnak arra, hogy mennyi mindent áldoznak fel valójában akkor, amikor néhány tízezer forintot megspórolni vélnek azzal, hogy nem fogadnak fel költöztető céget.

Költözzön olcsóN, költözzön velünk!

Spórolunk-e valójában ha nem hívunk költöztetőt?

Ilyenkor azt is láthatjuk, hogy nagyon sok minden kerül selejtezésre feleslegesen, nagyon sok tárgyat eladnak áron alul, amit pedig a költöztetők könnyen és gyorsan el tudtak volna szállítani. Nagyon sok holmit inkább ott is hagynak az eredeti helyszínen, ezzel szintén nagyon sok veszteség éri a családot.

Amikor a nagy családot, rokonságot bevonják, akkor szintén adódhatnak veszekedések, adok-kapok harcok, illetve az idősebb rokonoknál a derékfájás, derék-becsípődés és más hasonló egészségügyi problémák is nagy kockázatot jelentenek.

A lakossági költöztetők felkérése után viszont már semmit nem kell eladni, eladományozni, csak azokat a dolgokat, amelyekre tényleg nincsen szükségünk. Így tehát, végső soron, a költöztetésre fordított pénz többszörösen megtérül akkor, amikor azt a saját magunk erőfeszítéseihez hasonlítjuk.

Bátran kérjük tehát a költöztetők segítségét lakossági költöztetés esetén is, hiszen rengeteg időt, energiát, kellemetlenséget, idegeskedést megtakaríthatunk és a befektetett pénz pedig mindenképpen megtérül azzal, hogy a szeretett holminkat, becses tárgyainkat, emlékeinket magunknál tudhatjuk!

Költözzön velünk!