Költöztetés bútorfelhúzás – speciális eset, profi megoldással.

Ha a bútor nem fér ki vagy be az ajtón, vagy annyira szűk a lépcsőház, hogy nem lehet benne elfordulni a nehéz tárgyakkal, akkor a bútorfelhúzás (leengedés) a megfelelő megoldás.Költözni kell. Számtalan oka lehet. Például kicsi vagy nagy lett a régi lakás, albérlet, iroda. A költözés rengeteg gonddal jár. Összecsomagolni mindent, aztán az új lakásban, albérletben, irodában kicsomagolni, elpakolni. Amíg kevés holmija van az embernek, cégnek, vállalkozásnak, nem nagy ügy. Megoldja egyedül, barátokkal, ismerősökkel, családtagokkal. De a holmik hihetetlen módon képesek szaporodni, és mikor nagyobb helyre kell költözni, csodálkozik az ember hogy fért el ennyi minden a lakásában, irodájában.Bútor daruzás helyett bútor felhúzás leengedés a költséghatékony megoldás.

Mielőtt költözik:

  • Próbáljon megszabadulni a felesleges dolgaitól, amiket eddig sem használt, ezután sem fog.
  • Szerezzen be megfelelő csomagoló eszközöket: dobozokat, buborékfóliát, kartonpapírt, ragasztószalagot.
  • Csomagoljon be mindent, különösen ügyelve a sérülékeny, értékes tárgyaira. Ha meg tudja oldani, a lapra szerelhető bútorait is szedje szét – ez nem kötelező, de sokszor előnyös lehet –, csomagolja be az érzékeny felületeket.

Tipp:

Lássa el feliratokkal, esetleg szín jelöléssel a dobozokat, zsákokat, miben mi található, és hova fog az új helyen kerülni.

De hogy fog ennyi mindent elszállítani?

Családi házban él? Emeleten lakik? Családi házba vagy emeletre költözik? Ki fogja bírni a rengeteg lépcsőzést? Mert a liftet előfordul, hogy gondosan lezárják ilyenkor, nehogy kár essen benne. És mi lesz a dédi komódjával? Senki nem emlékszik már hogy jutott be a lakásba, olyan régi és nagydarab, ki sem fér az ajtón. A lépcsőfordulóról ne is beszéljünk. Főleg a családi házak és új társasházak alacsony, keskeny lépcsőházai, netán csigalépcsői okozhatnak meglepetést. És a nagy könyvszekrény? Üvegajtókkal? Tovább tartana szétszerelni, mint az egész költözés. És a zongora? Netán páncélszekrény? Itt bizony szakemberek segítségét kell kérni.

Költöztetés bútorfelhúzással

Cégünk erre szakosodott, hogy megoldja a költözők problémáit, legyen az akár speciális eset. Profi megoldásunk van mindenre, hiszen speciális esetekben ott az ablak, erkély vagy terasz ajtó is, nem kötelező mindent a bejárati ajtón átpasszírozni. Persze ehhez előre fel kell készülnünk

A bútorfelhúzás (és leengedés is) nagy szakértelmet és speciális eszközöket is igényel. Hívjon minket bizalommal, ne próbálja meg házilagosan kivitelezni! Kívánságára felmérjük a helyszínt, hogy lehet a speciális bútorfelhúzást a legegyszerűbb módon kivitelezni. Vannak-e a külső falfelületből kiálló ereszek, lámpák, esetleg riasztó, kamera, zászlótartó, belül van-e valami, amire vigyázni kell, például ablak alatti beépített pult, radiátor. Le kell-e esetleg ideiglenesen szerelni valamit, mert útban lesz, és hasonló szempontokat fogunk figyelembe venni.

költöztetés bútorfelhúzás

Persze nem csak a speciális esetek, mint például a költöztetés bútorfelhúzással a profilunk.

Képzett szakembergárdánk leveszi az Ön válláról a költöztetés alkalmával a csomagolás, bútor szét és összeszerelés gondját is. Felmérjük, mire van szüksége, és korrekt ajánlatot adunk. Tájékozódjon weboldalunkon, ahol nem csak árainkról és referenciáinkról győződhet meg, de hasznos bejegyzéseket is olvashat tőlünk a költözés megtervezésétől a lebonyolításig.

bútorfelhúzás