Mikor válik aktuálissá a költöztetés Budapest Balaton vagy Pest megye esetében? Magyarország egyik legkedveltebb üdülő, valamint lakhelye a Balaton, az ország minden pontjáról költöznek ide új lakók.

Ha Önnek is költöztetőre van szüksége, a Dió költöztetés csapata segítségére lesz. Ár tekintetében Budapest, valamint Pest Megye esetén tudunk megfelelő árajánlatot adni. Árajánlatkérés esetén kérjük minden esetben adja meg a pontos címeket esetleges emeletek számát, lakás méretét, ha megoldható küldjön bútorlistát, csomaglistát. Kérhet még kiegészítő szolgáltatásként csomagolást bútorszerelést is.

Szezonális ajánlatok – Költöztetés Budapest Balaton

Szezonálisan a nyári időszakban lehetőség van gyűjtő szállítás megrendelésére is. Ebben az esetben a hétköznapi napon felvesszük a leszállítandó bútor vagy egyéb tárgyat és a hétvégén leszállítjuk akár Siófok, Balatonfüred, Zamárdi vagy más parti illetve partközeli településre. Ezekben a szállítási esetekben próbáljuk több ügyfelünk megrendelését optimálisan összehangolni, hogy költséghatékony szállítási ajánlatot tudjunk adni a kisebb költöztetés vagy szállítási feladatokra.

Bútorszállítás Balatonra

Minden esetben a megrendelőnek lehetősége van kézi rakodással vagy rakodás nélkül kérni a fuvart. Amennyiben pl. Ikea, Mömax vagy XXXLutz áruházból bútort szeretne Balatonra szállíttatni, vagy más kereskedőktől akár ablakot, ajtót, kerti bútort rendelne, de a szállításban segítségre van szüksége várjuk megkeresését!

Kérjen árajánlatot költöztetésre itt.

költöztető teherautó bérlés

Költöztetés vidékre

Budapestről költözne vidékre, vagy vidékről Budapestre? Bármelyik eset is állna fenn, a logisztikát bízza nyugodtan a Dió költöztetés csapatára.