Frissítés dátuma:

Napjainkban sajnos egyre gyakrabban fordulnak elő lopások, betörések, ezért kiemelten oda kell figyelnünk értékeink védelmére. A közterületen parkoló autók vannak a legjobban veszélyben, hiszen manapság rengeteg gépkocsi feltöréssel van dolga a rend őreinek. Az elkövetők egyre cselesebb, modernebb praktikákat vetnek be, és nehéz őket lebuktatni, rajta kapni, valamint a kormányzárak, indításgátlók, riasztók sem jelentenek megfelelő biztonságot, ezért sokkal hatékonyabb módszerekre van szükség.

A technológiai fejlődésnek köszönhetően szerencsére egyre eredményesebben tehetünk az effajta bűncselekmények ellen, és a kiküszöbölésükre alkalmazhatunk olyan eszközöket, amelyekkel biztonságban tudhatjuk autónkat.

Mi az a GPS nyomkövetés? Mennyire hatékony?

Ez egy olyan innovatív megoldás, amellyel nyomon követhetjük a gépkocsi útvonalát, ha eltulajdonították, és valószínűsíthető, hogy mihamarabb visszakerül eredeti tulajdonosához. Nem csak ebben van nagy szerepe, hanem a megelőzésben is.

A GPS rendszere a világ bármely részén működik, hiszen a Föld körül keringő műholdak határozzák meg az érintett autó helyét. A gépjárműbe is beépítésre kerül egy vevőkészülék, ennek feladata, hogy a műholdakról kapott adatokat kiértékelje. A tényleges helynek a meghatározásához legalább három műhold által küldött információra lesz szükség.

Már 3D-s meghatározásra is van lehetőség, ekkor a rendszer egy negyedik műhold jeleit kéri le, így magassági koordináták kerülnek pluszba a birtokunkba.

GPS nyomkövetés

GPS-es rendszer beépíthető laptopokba, mobiltelefonokba, természetesen autókba, és más egyéb okoseszközökbe is.

Tehát optimális gépjárművédelemmel elkerülhető az autólopás, vagy baj esetén könnyen a nyomára akadhatunk. Így teljes biztonságban tudhatjuk autónkat, és nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket.

További információkért, és a rendszer telepítéséhez szükséges tudnivalókért célszerű felkeresni egy megbízható, gépjármű nyomkövetéssel foglalkozó vállalkozást, akik mindenben a segítségünkre lesznek, és szakszerűen, kellő tapasztalattal a hátuk mögött végzik el a munkálatokat.

Előző bejegyzésünkben a szállítmányozásról volt szó! Ha egy megbízható költöztető céget szeretne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!