Költöztetés hétvégén – avagy az élet sosem állhat meg!

Mindannyiunknak gondot okoz a költözködés, főleg, ha még szabadságot is ki kell miatta venni. Természetesen a költöztetés hétvégén lenne alkalmas, arra is van megoldás! Hiszen léteznek olyan cégek, akik vállalnak hétvégi költöztetést, és akár vasárnapi költöztetést is. Ilyen cég például a mi cégünk a Dióköltöztetés is.

Miért előnyös a költöztetés hétvégén?

Az egyik nagy előny, hogy nem siet annyi ember munkába, nincs akkora forgalom az utakon, így akár feleannyi idő alatt átköltöztethetjük a bútorainkat a régi helyről az újra.

Ha szerencsénk van, akkor a környéken lakók hétvégi programot szerveznek maguknak és elmennek otthonról, így a szállítójármű parkolása is könnyebben megoldható lehet.

Ha már parkolásról beszélünk, akkor nem utolsó szempont, hogy a legtöbb helyen hétvégén ingyenes a parkolás, így az arra fordítandó összeget is meg tudjuk spórolni.

A Dióköltöztetés munkatársai tisztában vannak vele, hogy mennyivel előnyösebb a költöztetés hétvégén vagy ünnepek idején lebonyolítani a költözést, ezért a hétvégi kötöztetéskor sem fogunk bújtatott költségekkel szembesülni.

Nézze meg a költöztetés árak oldalunkat és tájékozódjon kedvező díjainkról .

költöztetés hétvégén

Hogyan tudjuk hatékonyan megoldani a hétvégi költöztetést?

Akár hét közben, akár hétvégén költözünk, mindenképpen felkészülten kell várnunk a szállítókat.

– Mindent pakoljunk össze, csoportosítsunk, szelektáljunk már jó előre, hogy átlássuk a dolgokat.
– Célszerű szállítódobozokba rakni azokat a dolgokat, amelyek kisebbek. Ha nem tudjuk ezeket honnan beszerezni, akkor költöztető doboz bérlésre is van lehetőség. Ebben a kérdésben is nyugodtan kérjünk segítséget a szállító cégtől.
– A törékeny tárgyakat mindenképpen csomagoljuk védőborításba.
– A bútorok nyíló részeit ragasszuk le, persze csak az után, hogy kipakoltunk belőlük.
– A sérülékeny felületű bútorokat fóliázzuk le, vagy burkoljuk buborékfóliába.
– A háztartási gépeket is érdemes védőburkolattal ellátni, ez lehet buborékfólia vagy kartonpapírból összeállított védőburkolat.

Természetesen arra is van lehetőségünk, hogy a költöztetés csomagolással szolgáltatást válasszuk, ekkor a költöztető cégre bízzuk a teljes pakolást. Erre a Dióköltöztetésnél is van lehetőség, ezt nevezzük teljes körű költöztetésnek. A konkrét árakkal kapcsolatban mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy töltse ki megrendelőlapunkat.

Amire mindenképpen érdemes odafigyelnünk, hogy időben egyeztessünk a szállítókkal, egyrészt, hogy beférjünk a hétvégi költöztetést igénylők sorába, hiszen a Dióköltöztetésnél is végesek a kapacitások.

Persze nem kell túlaggódnunk a költöztetést, ugyanis nagyon rugalmasan kezeljük a problémákat, így rendkívüli esetekben is tudunk megoldást javasolni. Minden helyzetben a legoptimálisabb lehetőségeket fogjuk felsorolni a megrendelőnek, hogy mindenki elégedetten tudjon a költöztetésre emlékezni.

költözés tippek ruhák kiválogatása

A legjobb tippek költözéshez

Készüljön fel mindenre, hogy a költözés zökkenőmentes lehessen. Összeszedtük a legpraktikusabb, leghasznosabb tanácsokat amikkel a siker szinte biztosan garantált.