A fürdőszoba hangulatát nagymértékben befolyásolja, hogy milyen típusú a mosdópult. Az összhang akkor lesz igazán tökéletes, ha stílusban is megfelel a fürdőszoba, közösségi mosdó kialakításához. Napjainkban a gyártók szebbnél szebb kialakítású mosdópultot dobnak piacra, így garantált, hogy hamar megtaláljuk a stílusunknak legmegfelelőbbet. Egyáltalán nem mindegy milyet veszünk, sokan nem szentelnek elegendő figyelmet ennek a kiválasztására, megelégszenek a legegyszerűbb formációval, pedig az egyik legfontosabb helyiségről beszélünk. Cikkünkben bemutatjuk a legelterjedtebb változatokat, valamint, hogy a különböző stílusú közösségi helyiségekbe mely változatok a legideálisabbak, ezzel is megkönnyítve a végső döntést.

Dekor munkalapos

Ezek a fajta mosdópultok rendkívül jó minőséget képviselnek és pénztárcakímélőek. A legjobb megoldás azoknak, akik nem akarnak sokat költeni rá, de egy mutatós és tartós darabot keresnek. Higiénikusak, tisztításuk egyszerű. A dekor munkalapokból készített mosdópultok közepes ellenállást gyakorolnak a mechanikai hatásokra nézve. Több színmintát is szemrevételezhetünk, ráadásul pultba süllyesztett és pultra ültetett változatban is beszerezhetőek. Előnyei még, hogy az eredeti színvilágot hosszú ideig megőrzik, tehát felettébb időtállóak.

Akril

Esztétikailag csodás látványt nyújtanak az akril mosdópultok. Színes és matt verzióban is találkozhatunk velük a szaküzletekben. Szintén van belőlük pultba süllyesztett, illetve pultra ültetett kivitelezés. Azoknak a legideálisabb, akiknek a láthatatlan illesztési pontok és a kopásállóság is az elvárások között szerepel.

Ásványi őrlemény

Ezek a mosdópultok a prémium kategóriát képviselik, ezért jóval magasabb az árfekvésük, viszont elképesztően elegánsak. Speciális eljárással készülnek, így garantált, hogy eredeti színűket hosszú ideig megőrzik, valamint élvezhetjük a márvány adta előnyös tulajdonságokat is. Gyártói színminta alapján több színben is megtekinthetjük, de matt változatban is kaphatóak. Fürdőszobánk kialakításától függően választhatunk pultra szerelt vagy pultba ültetett kialakítást, mindezt mosdómedencével vagy anélkül. Mindenesetre, akik emellett döntenek nem fognak csalódni, hiszen látványos és strapabíró mosdópulttal lesznek gazdagabbak.

Kompaktlapos

A kompaktlapos pultok bármilyen kialakítású fürdőszobában megállják a helyüket. Kizárólag pultra ültetett kivitelben kaphatóak, akár mosdómedencével is. A letisztult vonalvezetésű pultok csoportjába tartoznak, amelyek könnyen tisztíthatóak, higiénikusak. 12 milliméteres vastag, vízálló műgyanta kompaktlapokból tevődnek össze, színben fehér és szürke között válogathatunk. Leginkább az egyszerűséget, letisztultságot tükrözik, ugyanakkor megjelenésben stílusosak.

A Wcfulke.hu weboldalon megtalálja a fentebb felsorolt mosdópult típusokat. Tekintse meg a kínálatukat! Ha pedig nem tudják megoldani a mosdópult típusok elszállítását, akkor a Dióköltöztetés szívesen áll rendelkezésére! Megoldjuk a szállítást, legyen szó bútorszállításról, irodaköltöztetésről, vagy akár az újonnan vásárolt mosdópultjáról!

Előző bejegyzésünkben az állatunk biztonságos szállításáról írtunk. Azt is érdemes elolvasnia!