Frissítés dátuma:

Nyomtatónk szállítása előtt fontos, hogy elvégezzünk pár feladatot, melyek megakadályozzák, hogy sérülés keletkezzen az elektronikai eszközben. Ezek a feladatok a kényelmes és biztonságos elszállításról gondoskodnak, így amikor megérkezünk a kijelölt helyre, nem kell félnünk, hogy nem fog működni szeretett printerünk. Nem kell drasztikus lépéseket megtennünk, hogy biztonságban tudhassuk nyomtatónkat.

Hogyan gondoskodjunk a megfelelő szállításról?

Először is a nyomtatófej helyes állapotáról kell gondoskodnunk, fontos, hogy alaphelyzetben álljon, hogy ne tudjon a szállítás közben elmozdulni. Ha erről megbizonyosodtunk, akkor kapcsoljuk ki, majd húzzuk ki a konnektorból és a számítógépből a kábeleket (ha nem vezeték nélküli típusról beszélünk, mivel akkor értelemszerűen csak a konnektorból kell kihúznunk). Vegyük ki a lapadagolóból a papírt és ellenőrizzük, hogy nem maradt-e benn valami. Ezután a tintapatron tartót kell rögzítenünk, hogy a rázkódás következtében nehogy elmozduljon, vagy kiessen a patron. Ha ez megtörténne, akkor könnyedén kárt tehetne a nyomtatóban. Elég egy kis szigetelőszalag, vagy cellux. Ezután már csak a szakszerű csomagolás visszahelyezéséről kell gondoskodnunk. Helyezzük vissza a nyomtatót a gyári csomagolóanyagba, rakjuk rá az oldalaira a védőlemezeket, majd csúsztassuk bele a dobozába. Ha már nem lenne meg a gyári csomagolás, akkor mindenképpen tegyük bele egy védőrétegbe (nylon), keressünk egy megfelelő méretű dobozt, rakjuk bele és béleljük ki a dobozt összegyűrt újságpapírral, ami majd megakadályozza, hogy elmozduljon a nyomtató.

Honnan vásároljunk kellékeket printerünkhöz?

Ezeknek az egyszerű lépéseknek a betartásával könnyedén elkerülhetjük, hogy sérülés keletezzen a nyomtatónkban és épségben megérkezzen a kijelölt szállítási helyre. A szállítás után fontos, hogy a megfelelő újratöltésre is gondoljunk. Választhatjuk az egyszerű, de drága módot, vagyis az eredeti nyomtatókellékek megvásárlását. Mutatunk Önnek egy jobb módot, amit az utángyártott kellékek jelentenek. Ezek az eszközök ugyan olyan jó minőségűek, mint az eredetiek, viszont sok esetben 50%-al is olcsóbban beszerezhetjük ezeket. A Best-Toner webáruházban számos utángyártott toner és utángyártott tintapatron terméket megtalál. Folyamatosan bővítik a kínálatot és próbálják beszerezni a ritkább nyomtatókkal is kompatibilis nyomtatókelléket. Látogassa meg az oldalt és böngésszen a széles kínálat között. Egy próbát megér!

Előző bejegyzésünkben az állataink szállításáról írtunk. Olvass el azt is!